Palautetta | Sanamaakari
Tarvitsetko uudet nettisivut tai haluatko päivittää olemassaolevat sivusi? Sanamaakari auttaa nopeasti ja edullisesti.
nettisivut, nettisivujen suunnittelu, websivut, webbisivut, uudet kotisivut, uudet nettisivut, kotisivut, sivut pienyrittäjälle, kotisivujen suunnittelu
54
page-template-default,page,page-id-54,page-child,parent-pageid-97,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0,select-theme-ver-3.2,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on

Palautetta

Palautetta asiakkailta

 

Täällä vaan hymyilen! On kivat sivut! Kannatti teettää! Ajanmukaiset, kauniit ja toimivat sivut! Väritys, asettelu, fontti, kuvat ovat hyvät, juuri osuvat, sydän, jalat, pää, orkidea, nalle, kaikki! Hyvin ajateltu kokonaisuus!

Eija Heinänen/Varpailla on väliä

*

”Olen erittäin tyytyväinen saamaani palveluun Sanamaakarilta. Homma toimi sutjakasti ja sekä viesteihin että kyselyihin sain aina nopeasti vastauksen takaisin. Myös sivut valmistuivat nopeasti ja sain sinne kaikki ne elementit, jotka tarvitsin. Muutoksia ja suunnittelua tehtiin yhdessä ja asiakkaan toivomukset huomioiden. Palvelu oli asiantuntevaa ja ystävällistä. Apuja luvattiin myös vielä sivujen valmistumisen jälkeen, jos ongelmia sivuston kanssa tulee. Joten on kiva tietää, että voi kääntyä vielä Sanamaakarin puoleen jos tulee kysyttävää tai tarvitsee sivujen kanssa vielä myöhemmin apuja. Suosittelen Sanamaakarin palveluita lämpimästi.”

Nina Mäkinen/ Z-OM Circulation

*

”Sanamaakarin Helinä auttoi nettisivujen teossa ja myöhemmin selvitteli tekemättömiä päivityksiäni.  Minulle on ollut tärkeää se, että asiat hoituvat nopeasti ja asioista keskustellaan selkokielellä.  Helinä on ollut nopeasti tavoitettavissa, olisi sitten pyhä tai arki. Hinnat ovat olleet kohtuulliset, ja pienet ”jatkotyöt” ovat sisältyneet hintaan!”

Tuula Savinainen-Makkonen, www.terapiasilta.fi

*

Sanamaakari toimi sivujen uudistamisessa todella ripeästi ja huolella. Uudistetut sivut ovat tyylikkäät ja mainonnallisesti tehokkaat. Sanamaakari tarjoaa räätälöityä jatkoapua ja mainoksen tehokkuuden seuraamista edulliseen hintaan. Hyvin tavoitettavissa, vieläpä virka-ajan ulkopuolellakin. Sanamaakarin Helinä vaikuttaa todella innostuneelta työn tekemiseen ja osaa asiakaslähtöisesti kertoa internetmaailmaa heikosti osaavalle ymmärrettävästi asioita, jotka ovat joillekin itsestäänselvyyksiä.”

Akupunktio ja jäsenkorjaus Liisa Kärkölä

*

Voimme todella suositella Sanamaakaria. Siellä oltiin aidosti kiinnostuneita asiakkaan tarpeista ja näkemyksistä. Aikataulu piti paikkansa täydellisesti ja saimme tarvittavan tuen myös sivuston käyttöönoton jälkeenkin.”

Tuusulan Kennelkerho ry

*thanks

Olemme käyttäneet Sanamaakarin palveluita erilaisiin tekstien käännös- ja kirjoitustehtäviin. Olemme aina saaneet erittäin nopeaa, asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua. Tulemme tulevaisuudessakin käyttämään yrityksen palveluita”.

Kaer Oy

*

Nettisivut valmistuivat ennätysajassa ja olemme erittäin tyytyväisiä raikkaaseen ulkoasuun Asiakaspalvelu on positiivista ja yhteistyö oli sujuvaa. Ehdotuksemme ja toiveemme huomioitiin hyvin. Sivujen valmistuttua olemme saaneet ongelmatilanteissa nopeasti apua.”

Suomalaisen tangon Satumaa ry

*

Meillä oli kiire saada uudelle yrityksellemme nettisivusto. Sanamaakari laati sivuston todella nopealla aikataululla. Palvelu oli sujuvaa ja vaivatonta.  Lopputuloksena saimme muutamassa päivässä toimivan ja tarpeitamme vastaavan sivuston.”

Tietofarm Oy

*

Sanamaakarin kanssa uuden sivuston tekeminen sujui erittäin onnistuneen ja tehokkaan yhteistyön merkeissä sekä nopeassa aikataulussa. Sanamaakari osasi ehdottaa juuri meille sopivia ratkaisuja ja näin saimme sekä ulkoasultaan että toiminnallisuuksiltaan juuri meidän näköisemme sivut. Arvostimme myös suuresti sitä, että viesteihimme vastattiin ripeästi. Todella ammattitaitoista työskentelyä.”

Cairnterrierikerho ry